Gyűjtőfuvarozás

Munkánkban rendkívül fontosnak tartjuk, hogy partnereink elégedettek legyenek illetve, hogy a rugalmasságot, a magas minőséget, a kedvező árat és a gyorsaságot is figyelembe véve döntsenek szolgáltatásaink igénybevétele mellett.

Ezt a négy fontos pontot hozzák összhangba kollégáink a gyűjtőfuvarok lebonyolításában, így a magánszemélyek illetve cégek számára költséghatékony megoldást tudunk kinini, hogy árujuk időben a rendeltetési helyére kerüljön. A gyűjtőfuvarokat minden héten legalább két alkalommal, kedden és csütörtökön, megrendelésszámtól függően akár több teherautóval indítjuk Budapestre. A gyűjtőfuvar keretében az egyszerűen kezelhető zsákos, dobozos, raklapos árun keresztül a kényesebb sálanyagok, vállfás áruk, garázskapuk, nyílászárók, kalodás áruk szállítását is meg tudjuk oldani.

Gyűjtőútvonalainkat Budapesttel összekötve már 7 megyére terjesztettük ki. Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Pest, Veszprém, Fejér, Vas és Zala megye településeit is éríntve rendkívül kedvező áron, még a gyűjtőszállítás napján juttatjuk el Önhöz megrendelését.